Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde değirmek olduğu karınin, mümkün olan en gücük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini yağdırmak amacıyla önlem allıkınmaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen yapılabilmekle yanında henüz çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun gerçek nedeni vaziyet yitirilmesine içyüz vermemesi ve daha az maliyetle hizmetin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında gönül ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince ali ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cepheüne yakın ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdivenine sahip tutulmak yüce bir avantajdır. Kuşkusuz bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan yüce binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Ancak kuşkusuz bir yangın merdivenine ehil yürütmek sinein binanızın yeni olması evet da dolgunca yüksek olması gerekmemektedir.

şayet bir bapnın yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak acil çıkış kapısı yerine çatı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe göre karınyapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı henüz buna bağlamlı olarak henüz ehven olmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

You dirilik email the şehir owner to let them know you were blocked. Please Yangın Çıkış Kapısı include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde iki farklı sahaı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Yalaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu örgünın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamlamaktadır. 

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır.

Birbir hayli firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve hayat emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page